Woensdag 10 juli 2019

 

Met mijn zusje liep ik naar de bakker om de ensaimada op te halen. Mijn zwager had hem de vorige dag besteld. De ensaimada ging mee naar huis om op het werk te kunnen trakteren. De typisch Mallorciense taart/cake moet binnen 24 uur worden gegeten. Daarna verliest hij zijn versheid. Het lukte prima. Na de 'daily stand up' verdween de lekkernij als sneeuw voor de zon.

Ik stuurde de foto naar mijn zus en zwager en bedankte ze nogmaals voor de fijne dagen. 

Mijn naam is René Tap. Ruim 35 jaar houd ik een handgeschreven dagboek bij. Niet dat ik elke dag in het dagboek schrijf. Het dagboek is bedoeld om genietmomenten vast te leggen en her te beleven. Die genietmomenten variëren van bijzondere vakanties tot alledaagse - ogenschijnlijk onbelangrijke - momenten.

 

Bij de teksten in het dagboek plak ik van alles. Mooie plaatjes die een associatie hebben met de tekst. De omslag van een volgeschreven dagboek bewerk ik, zodat het boek een persoonlijk 'journal' wordt. klik hier

Dagboek 4: 21-07-2005 t/m 30-08-2006

Een bijzonder vakantieplan voor 2014 (Canada) deed me besluiten om ook een dagboek in digitale vorm te starten. 

 

Wie mijn website volgt, maakt kennis met hoe ik in het leven sta en met de dingen waarvan ik geniet. Enjoy!

 

Leuk als je wilt reageren op wat je leest! klik hier