7 april gekregen van Renee&Frank
7 april gekregen van Renee&Frank

Zondag, 7 mei 2023

 

Al gaan de foto's over de maand april, dit is een notitie over een blij moment, vanwege het telefoontje van zojuist met mijn jongste zus uit Mallorca. Om hoe goed ze voor zichzelf zorgt de laatste tijd. We praatten bij en er was veel reden om te lachen. Een mooi begin van de zondag. 

De maand april begon met een reünie met de 3 dames, met wie ik naar het Noorderlicht reisde in het begin van 2022. Ik probeerde de gerechten na te maken die wij tijdens de boottocht voorgeschoteld kregen. Wat heb ik fantastisch gegeten tijdens die bootreis! 

Er was een gezellig klaverjasavondje met mijn 3 vrienden. Met Eddy had ik sinds covid een heuse shop-dag, waarin mijn 'P.A.' zijn toegevoegde waarde dubbel en dwars bewees. 

Een schitterende vakantiedag werd het uitje met mijn oudste zus, waarop we plantjes voor mijn dakterras en haar tuin aanschaften. 

Ter voorbereiding op mijn wandelavonturen op Madeira en IJsland, trakteerde ik mezelf op een paar lage en hoge wandelschoenen. In april deed ik wat ik wil. 

Mijn naam is René Tap. Ruim 35 jaar houd ik een handgeschreven dagboek bij. Niet dat ik elke dag in het dagboek schrijf. Het dagboek is bedoeld om genietmomenten vast te leggen en her te beleven. Die genietmomenten variëren van bijzondere vakanties tot alledaagse - ogenschijnlijk onbelangrijke - momenten.

 

Bij de teksten in het dagboek plak ik van alles. Mooie plaatjes die een associatie hebben met de tekst. De omslag van een volgeschreven dagboek bewerk ik, zodat het boek een persoonlijk 'journal' wordt. klik hier

Dagboek 4: 21-07-2005 t/m 30-08-2006

Een bijzonder vakantieplan voor 2014 (Canada) deed me besluiten om ook een dagboek in digitale vorm te starten. 

 

Wie mijn website volgt, maakt kennis met hoe ik in het leven sta en met de dingen waarvan ik geniet. Enjoy!

 

Leuk als je wilt reageren op wat je leest! klik hier