Zondag, 31 oktober 2021

 

Er gebeurt altijd wel wat in zo'n maand, maar deze keer zijn er zaken die wereldkundig gemaakt moeten worden.

Ik mocht weer werken op kantoor. 

Ik ontkurkte weer eens een fles rode wijn

(de hele zomer dronk ik wit).

Ik begon aan een nieuwe studie.  

Ik verjaarde; mijn motto is

'Age is just a number'.

 

 

Dinsdag, 12 oktober 2020

 

De reis naar kantoor was een fijne start van de dag. Het kantoor was nog leeg, toen ik om even voor half acht aankwam. Een mooie gelegenheid om het splinternieuwe gebouw te verkennen. Vanaf acht uur stonden er managers bij de ingang om de medewerkers welkom te heten op hun eerste werkdag sinds 10 maart 2020 op kantoor. Een ieder kreeg een halve flyer, 'happy' of 'together'. De kunst was om een maatje te vinden met wie je 'happy together' kon vormen. Het leverde Bart en mij een verse smoothie op. Fijn om mijn collega's weer te zien! Een hele fijne werkdag. 

Zondag, 10 oktober 2021

 

De foto's van de gerechten van gisteren zijn dan misschien spectaculairder dan de foto van onze boerenbont lunch, de ontmoeting tipt er in de verste verte niet aan. Wat wil je ook als je samen 33 jaar op de teller hebt staan? Ik ontmoette Eddy bij een boom. Ik haalde hem in mijn lelijke eendje op om onze gezamenlijke vriend, Bert, op te halen in het ziekenhuis.

In de afgelopen Corona tijd maakten we tijdens onze telefoongesprekken soms 2 uur vol, maar live bijpraten is zoveel fijner! We fantaseerden over gezellige dingen die we weer kunnen plannen nu het leven weer een beetje normaal wordt, zoals een stedentrip en een klaverjasje. Een vriendschap om te koesteren. De lunch was super.

Zaterdag, 9 oktober 2021

 

Mag ik u even voorstellen?... op bijgaande foto staat het gezelschap van de Huttentrutten. Mariska ken ik 29 jaar, Lil en Wilma nog kort, maar de klik maakte dat we zonder twijfels het plan opvatten om een gezamenlijke reis te maken naar de Aurora Borealis, het Noorderlicht. Met de postboot van de Hurtigruten, was onze 'nickname' gauw gevonden. Vanavond vierden wij het plan door een ontmoeting in het restaurant van landhuis Marquette in Heemskerk. Aan de ambiance ontbrak niets en de gerechten stonden symbool voor de ontdekkingsreis die ons vanaf 30 december te wachten staat. Een mooie avond, die uit zijn voegen barstte van de voorpret.  

Mijn naam is René Tap. Ruim 35 jaar houd ik een handgeschreven dagboek bij. Niet dat ik elke dag in het dagboek schrijf. Het dagboek is bedoeld om genietmomenten vast te leggen en her te beleven. Die genietmomenten variëren van bijzondere vakanties tot alledaagse - ogenschijnlijk onbelangrijke - momenten.

 

Bij de teksten in het dagboek plak ik van alles. Mooie plaatjes die een associatie hebben met de tekst. De omslag van een volgeschreven dagboek bewerk ik, zodat het boek een persoonlijk 'journal' wordt. klik hier

Dagboek 4: 21-07-2005 t/m 30-08-2006

Een bijzonder vakantieplan voor 2014 (Canada) deed me besluiten om ook een dagboek in digitale vorm te starten. 

 

Wie mijn website volgt, maakt kennis met hoe ik in het leven sta en met de dingen waarvan ik geniet. Enjoy!

 

Leuk als je wilt reageren op wat je leest! klik hier