Dinsdag 29 september 2020

 

25 Februari 2020 troffen wij elkaar voor het laatst in deze formatie in het huis van Eddy. Vanavond had het dansseizoen van de Argentijnse Tango moeten beginnen, maar God ziet het corona virus over het hoofd. 

Het samenzijn met zijn drieën maakte alles goed. Het was heerlijk om weer eens live in deze samenstelling bij te praten en een goed gesprek met elkaar te hebben onder het genot van een lekkere maaltijd. Wat een topavond.

Vrijdag 25 september 2020

 

Wat een week. Woensdag was al een feestdag, vandaag werd het de 2de van de week. Per trein reed ik met Betty naar Den Helder om mijn eerste tatoeage te laten zetten. Het betrouwbare adres was een tip van een collega. Suzanne is een professional. Het zetten van een tatoeage zat al lange tijd in mijn hoofd, maar het is goed om te wachten totdat je het punt bereikt, dat je zeker weet dat je geen mooiere gaat vinden. Ik stelde het ontwerp samen uit 3 verschillende tatoeages die ik vond op Pinterest. Betty deelde de pret. Samen gingen we het avontuur aan. Zij was er voor zichzelf ook uit. De lotusbloem symboliseert puurheid en zuiverheid. De bloem heeft in het hindoeïsme en het boeddhisme grote betekenis. Suzanne maakte de foto direct na het zetten van de tatoeage. Toen ik thuis kwam was de roodheid om de tatoeage heen al minder. Over 2 weken zijn de korstjes weg. Blij!

Mijn naam is René Tap. Ruim 35 jaar houd ik een handgeschreven dagboek bij. Niet dat ik elke dag in het dagboek schrijf. Het dagboek is bedoeld om genietmomenten vast te leggen en her te beleven. Die genietmomenten variëren van bijzondere vakanties tot alledaagse - ogenschijnlijk onbelangrijke - momenten.

 

Bij de teksten in het dagboek plak ik van alles. Mooie plaatjes die een associatie hebben met de tekst. De omslag van een volgeschreven dagboek bewerk ik, zodat het boek een persoonlijk 'journal' wordt. klik hier

Dagboek 4: 21-07-2005 t/m 30-08-2006

Een bijzonder vakantieplan voor 2014 (Canada) deed me besluiten om ook een dagboek in digitale vorm te starten. 

 

Wie mijn website volgt, maakt kennis met hoe ik in het leven sta en met de dingen waarvan ik geniet. Enjoy!

 

Leuk als je wilt reageren op wat je leest! klik hier