Donderdag 2 januari 2020

 

Van station Castricum liep ik naar het strand en terug. Een bekend traject voor mij en er zijn geen bijzonderheden te melden. Vandaar geen melding op mijn homepage, die verwijst naar deze notitie. Deze foto wilde ik voor mezelf publiceren. Het geeft aan dat er altijd wel iets moois te zien is. Ook al heb ik het rondje tientallen keren gelopen inmiddels.

Woensdag 1 januari 2020

 

Nadat ik was terug gekomen van de Oud&Nieuw viering bij Bert en Hansruedi, had ik zin in een frisse neus. Ik liep naar het Vijfhoekpark. Dit park zie ik liggen als ik naar mijn werk rijd en ik had me al eerder voorgenomen er eens te gaan kijken. Het is een verrassend mooi stukje Zaandam. Vanuit huis is het 6,5 km. Een geschikte variant op mijn ommetje langs de Zaan.

Mijn naam is René Tap. Ruim 35 jaar houd ik een handgeschreven dagboek bij. Niet dat ik elke dag in het dagboek schrijf. Het dagboek is bedoeld om genietmomenten vast te leggen en her te beleven. Die genietmomenten variëren van bijzondere vakanties tot alledaagse - ogenschijnlijk onbelangrijke - momenten.

 

Bij de teksten in het dagboek plak ik van alles. Mooie plaatjes die een associatie hebben met de tekst. De omslag van een volgeschreven dagboek bewerk ik, zodat het boek een persoonlijk 'journal' wordt. klik hier

Dagboek 4: 21-07-2005 t/m 30-08-2006

Een bijzonder vakantieplan voor 2014 (Canada) deed me besluiten om ook een dagboek in digitale vorm te starten. 

 

Wie mijn website volgt, maakt kennis met hoe ik in het leven sta en met de dingen waarvan ik geniet. Enjoy!

 

Leuk als je wilt reageren op wat je leest! klik hier