Zaterdag 18 mei 2019

 

Het was echt wandelweer, dus besloot ik 'het rondje Naardermeer' te lopen van 19,5 km. Afgelopen woensdag was ik hier met Trees, Ben en Miriam om vanuit een vogelhut vogels te spotten. Toen had ik gezien dat er een paar mooie paden liggen rond het meer. Maar het liep anders vandaag. Na nog geen 5 km stappen, voelde ik dat ik de vorige avond iets te erg uit mijn dak was gegaan. Tijdens het enige verjaardagsfeestje van Hansruedi had ik vanaf het begin tot het eind van de avond staan swingen op de dansvloer. Na 5 km keerde ik dus om, want ik moet van niemand iets. Wel concludeerde ik dat ik hier gauw terug ga komen. De natuur is er schitterend. Er groeit zelfs katoen. Katoen vind ik heel fotogeniek, zeker als er een briesje staat. 

In de trein terug liet ik mijn eReader op de stoel naast me liggen. Eenmaal thuis maakte ik op de Gevonden Voorwerpen site van de NS een Opsporingsverzoek aan. Maar nog geen 10 minuten daarna ontving ik een mailbericht van held Jos die de eReader afgegeven heeft aan de conducteur. Ik word zo blij van dergelijke daden!

Zondag 12 mei 2019

 

In Zaandam regende het bij vertrek, maar naarmate ik dichter in de buurt van Amersfoort kwam, werd het weer mooier.

Met de bus reed ik vanuit Amersfoort door naar Woudenberg, alwaar de NS wandeling van 17 km begon. Nou ja, NS wandeling: het is een combinatie van de paden van het Utrechtpad en het Marskramerpad. Wel mooi. Zeker ook het laatste stuk van de route door het historische centrum van Amersfoort.  

Mijn naam is René Tap. Ruim 35 jaar houd ik een handgeschreven dagboek bij. Niet dat ik elke dag in het dagboek schrijf. Het dagboek is bedoeld om genietmomenten vast te leggen en her te beleven. Die genietmomenten variëren van bijzondere vakanties tot alledaagse - ogenschijnlijk onbelangrijke - momenten.

 

Bij de teksten in het dagboek plak ik van alles. Mooie plaatjes die een associatie hebben met de tekst. De omslag van een volgeschreven dagboek bewerk ik, zodat het boek een persoonlijk 'journal' wordt. klik hier

Dagboek 4: 21-07-2005 t/m 30-08-2006

Een bijzonder vakantieplan voor 2014 (Canada) deed me besluiten om ook een dagboek in digitale vorm te starten. 

 

Wie mijn website volgt, maakt kennis met hoe ik in het leven sta en met de dingen waarvan ik geniet. Enjoy!

 

Leuk als je wilt reageren op wat je leest! klik hier