Zaterdag 30 maart 2019

 

Ik had een wandeling uitgezocht die ik eerder liep, maar toen Bert appte of ik zin had om een nieuwe NS wandeling met hem en Hansruedi uit te proberen, was het besluit snel genomen. Met zijn drieën wandelen is toch echt leuker dan alleen.

De rondwandeling vanuit Rhenen is een toppertje. De 16,8 km langs de uiterwaarden van de Nederrijn en over de Grebbeberg en door het dorp van Rhenen, is een erg mooi traject. Het weer werkte mee. Op een gezellig terras bij de veerpont bij Opheusden, genoot ik in korte mouwen en korte broek van een drankje. Het voorjaar is begonnen!

Mijn naam is René Tap. Ruim 35 jaar houd ik een handgeschreven dagboek bij. Niet dat ik elke dag in het dagboek schrijf. Het dagboek is bedoeld om genietmomenten vast te leggen en her te beleven. Die genietmomenten variëren van bijzondere vakanties tot alledaagse - ogenschijnlijk onbelangrijke - momenten.

 

Bij de teksten in het dagboek plak ik van alles. Mooie plaatjes die een associatie hebben met de tekst. De omslag van een volgeschreven dagboek bewerk ik, zodat het boek een persoonlijk 'journal' wordt. klik hier

Dagboek 4: 21-07-2005 t/m 30-08-2006

Een bijzonder vakantieplan voor 2014 (Canada) deed me besluiten om ook een dagboek in digitale vorm te starten. 

 

Wie mijn website volgt, maakt kennis met hoe ik in het leven sta en met de dingen waarvan ik geniet. Enjoy!

 

Leuk als je wilt reageren op wat je leest! klik hier