Zondag 5 augustus 2018

 

Yep. Ik ben klaar voor de reis. Kan niet wachten. Gauw even slapen en dan lekker weg.

Vrijdag 3 augustus 2018

 

Nog meer Amsterdam dat de klok slaat deze week. Hansruedi trad met Manoeuvre op in de Lutherse Kerk ter ere van de (Gay) Pride. Na het concert vroeg Bert of ik zin had om mee door de stad te lopen. Er was overal op straat live muziek vanwege de Pride. We kwamen aan op de Dam en ik vroeg aan Bert 'Er zou toch muziek zijn?' Een enorm podium was opgebouwd op de Dam en er was een gigantisch spektakel aan de gang van special effects met licht, rook en vuur. Maar wat ten gehore werd gebracht door de DJ voldeed niet aan mijn definitie van 'muziek'. We dronken er een biertje, want de sfeer was geweldig; gemoedelijk en veilig (ook vanwege mijn twee bodyguards). Tijd geleden dat ik me in een festival-atmosfeer bevond.

Woensdag 1 augustus 2018

 

Een nieuwe dimensie aan onze shopmiddag: toen Eddy zijn buit binnen had (het was zijn beurt) en ik ondanks dat het mijn beurt niét was, een paar rode pumps had gescoord, stapten we bij de Vijzelsgracht op de Noord-Zuid lijn.

De veel te duur uitgevallen metrolijn vind ik wel een sieraad voor de stad geworden. Eigentijdse metrostations, mooie lange metro's: een visitekaartje van Mokum. Bovendien ben je in 12 minuten van Noord in Zuid en vice versa. In het stijlvolle businesspark in Zuid pikten Eddy en ik een terrasje. Het businesspark is architectonisch interessant. Volgende stop was halte De Pijp, waar we in de 2e van der Helststraat neerstreken op een gezellig terras om een pizza aten. Mooi dagje Amsterdam met mijn vriend.  

Mijn naam is René Tap. Ruim 35 jaar houd ik een handgeschreven dagboek bij. Niet dat ik elke dag in het dagboek schrijf. Het dagboek is bedoeld om genietmomenten vast te leggen en her te beleven. Die genietmomenten variëren van bijzondere vakanties tot alledaagse - ogenschijnlijk onbelangrijke - momenten.

 

Bij de teksten in het dagboek plak ik van alles. Mooie plaatjes die een associatie hebben met de tekst. De omslag van een volgeschreven dagboek bewerk ik, zodat het boek een persoonlijk 'journal' wordt. klik hier

Dagboek 4: 21-07-2005 t/m 30-08-2006

Een bijzonder vakantieplan voor 2014 (Canada) deed me besluiten om ook een dagboek in digitale vorm te starten. 

 

Wie mijn website volgt, maakt kennis met hoe ik in het leven sta en met de dingen waarvan ik geniet. Enjoy!

 

Leuk als je wilt reageren op wat je leest! klik hier