Vrijdag 27 april 2018, Koningsdag

 

Het stond al een tijdje op mijn 'to do' lijst, maar behalve de mentale ondersteuning, heb ik bij het wassen van mijn dakramen toch zeker ook fysieke versterking nodig. Niet geschikt om alleen te doen.

Vandaag, Koningsdag, was de uitgesproken dag om de operatie uit te voeren. Tjalling klokte de tijd die nodig was om de steiger uit mijn box naar 7 hoog te vervoeren, deze op te bouwen, 3 ramen te wassen, de steiger half af te breken om hem vervolgens aan de andere kant van de kamer weer op te stellen voor de overige 3 ramen. Tenslotte om de steigeronderdelen weer in de box op te bergen. Bij elkaar kostte het 'klusje' 3,5 uur. Maar ik ben dan ook blij met het resultaat!

Maandag 16 april 2018

 

Regelmatig maak ik een foto vanaf mijn werkplek van de werkzaamheden aan het nieuwe pand dat mijn werkgever laat bouwen aan de overkant van de straat. Het idee was om de foto's in een boekje te bundelen als het gebouw klaar is. Je zou dan, als je er heel snel doorheen bladert, in een flits het gebouw zien verrijzen. Het project blijft helaas onafgemaakt: we verhuizen in juli naar een ander pand.

Vrijdag 6 april 2018

 

Stoer werk om een boot in de antifouling te zetten. Inmiddels had ik de ervaring van vorig jaar en met zijn tweeën ging het als een speer. De Salina zou de volgende week te water worden gelaten, maar tot nu toe was het steeds te koud geweest om de boot met de verf te behandelen. Op de valreep klaarden we de klus. 

Mijn naam is René Tap. Ruim 35 jaar houd ik een handgeschreven dagboek bij. Niet dat ik elke dag in het dagboek schrijf. Het dagboek is bedoeld om genietmomenten vast te leggen en her te beleven. Die genietmomenten variëren van bijzondere vakanties tot alledaagse - ogenschijnlijk onbelangrijke - momenten.

 

Bij de teksten in het dagboek plak ik van alles. Mooie plaatjes die een associatie hebben met de tekst. De omslag van een volgeschreven dagboek bewerk ik, zodat het boek een persoonlijk 'journal' wordt. klik hier

Dagboek 4: 21-07-2005 t/m 30-08-2006

Een bijzonder vakantieplan voor 2014 (Canada) deed me besluiten om ook een dagboek in digitale vorm te starten. 

 

Wie mijn website volgt, maakt kennis met hoe ik in het leven sta en met de dingen waarvan ik geniet. Enjoy!

 

Leuk als je wilt reageren op wat je leest! klik hier