Uitzicht vanuit bed
Uitzicht vanuit bed

Zaterdag 26 september 2015

 

Ik heb nog geen gordijnen in de slaapkamer, maar het ontwaken vanmorgen om 8.00 uur was helemaal geen straf. 'Goedemorgen Zaandam'.

Mariska en mam op het strand in Bergen
Mariska en mam op het strand in Bergen

Woensdag 23 september 2015

 

Mariska had uitgezocht dat er speciale rolstoelen bestaan waarmee je over het strand kunt rijden. Ze had zo'n stoel gereserveerd, zodat ze met haar moeder - die in haar leven heel wat uurtjes op het strand heeft doorgebracht -  een strandwandeling kon maken. Wij hadden de afspraak al gemaakt dat ik 's avonds mosselen bij ze zou komen eten in hun vakantiehuisje in Schoorl. Bij wijze van verrassing stond ik om 15.00 uur in Strandpaviljoen Zuid in Bergen. Met zijn drieën maakten we een korte wandeling over het strand. Het waaide, maar het was droog. Stoer van mam, het strandavontuur. Terug in het vakantiehuisje zei ze dat ze zin had om het aan iemand te vertellen. Het werd een fijne middag en avond. 

Het uitzicht vanuit mijn nieuwe huis

Dinsdag 22 september 2015


Ik woon. Het stof van de verhuizing daalt langzaam neer. Het huis voelt fijn. Mijn huis, de springplank naar mijn nieuwe leven.

Klussen in mijn nieuwe huis

Woensdag 9 september 2015

 

Vooral vandaag was het fijn om veel afleiding te hebben. Het werken op de steiger in mijn nieuwe huis vind ik stoer. Mijn broer maakte de foto. 

Vrijdag 4 september 2015

 

De laatste werkdag voor de 'vakantie'. In plaats van vakantie wordt het klussen geblazen, maar daar gaat deze aantekening niet over. Ik had mijn team uitgenodigd voor een lunch in 'the best restaurant in Amsterdam ZO'. Ze hebben me enorm gesteund in de afgelopen periode. De regen viel de hele ochtend met bakken tegelijk uit de lucht, maar op het moment van vertrek, verscheen er een prachtige, dubbele regenboog en een zonnetje.

Mijn naam is René Tap. Ruim 35 jaar houd ik een handgeschreven dagboek bij. Niet dat ik elke dag in het dagboek schrijf. Het dagboek is bedoeld om genietmomenten vast te leggen en her te beleven. Die genietmomenten variëren van bijzondere vakanties tot alledaagse - ogenschijnlijk onbelangrijke - momenten.

 

Bij de teksten in het dagboek plak ik van alles. Mooie plaatjes die een associatie hebben met de tekst. De omslag van een volgeschreven dagboek bewerk ik, zodat het boek een persoonlijk 'journal' wordt. klik hier

Dagboek 4: 21-07-2005 t/m 30-08-2006

Een bijzonder vakantieplan voor 2014 (Canada) deed me besluiten om ook een dagboek in digitale vorm te starten. 

 

Wie mijn website volgt, maakt kennis met hoe ik in het leven sta en met de dingen waarvan ik geniet. Enjoy!

 

Leuk als je wilt reageren op wat je leest! klik hier