Manoeuvre

Zaterdag 13 juni 2015

 

Hansruedi trad op met Manoeuvre in het Bellevue theater in Amsterdam. Vooraf aan de voorstelling at ik met Edna een hapje in een goed Indiaas restaurant in de Korte Leidsedwarsstraat, Mayur. Er was net een lovende recensie verschenen over het restaurant in het NRC. Het was druk, maar we hadden een tafeltje.

De voorstelling van Manoeuvre was verrassend en nieuw. Er zat een verhaal in; een reis van Amsterdam naar Parijs. Edna en ik zongen luidkeels 'Tulpen uit Amsterdam' en 'Aan de Amsterdamse grachten' mee.

Van links naar rechts Karam, Manoj, Rashij, Rahul, Subhadeep en Tushar

Dinsdag 9 juni 2015

 

Zondag, 5 juli 2015. Het is meer dan een maand geleden dat ik een notitie schreef op mijn website. Emoties vertroebelen de ervaringen. Maar vandaag had ik voor het eerst weer zin om - met terugwerkende kracht - wat belevenissen aan het open web toe te vertrouwen.

Helaas was het op de dinsdag van het werkuitje niet van dat mooie weer dat we een paar dagen daarvoor hadden gehad. Na de rondleiding door het Scheepvaartmuseum (aanrader!), stapten we in een open rondvaartboot die ons gedurende 2 uur door de Amsterdamse wateren vaarde. Op de foto staan de Indiase collega's uit mijn teamdie in Amsterdam werken. In India werken er ook nog 12.

De boottocht was mooi, maar uiteindelijk werd de concentratie minder bij de collega's die zichzelf niet warm hielden met alcohol. Ik koelde flink af. Het etentje bij MIU (onbeperkt Japans eten) was gezellig en de kwaliteit van het eten was top. Vind ik altijd knap in geval van grote gezelschappen (we waren met 60 man). Door de tafels van zes werd het knus. De treinreis terug ging voorspoedig.

Mijn naam is René Tap. Ruim 35 jaar houd ik een handgeschreven dagboek bij. Niet dat ik elke dag in het dagboek schrijf. Het dagboek is bedoeld om genietmomenten vast te leggen en her te beleven. Die genietmomenten variëren van bijzondere vakanties tot alledaagse - ogenschijnlijk onbelangrijke - momenten.

 

Bij de teksten in het dagboek plak ik van alles. Mooie plaatjes die een associatie hebben met de tekst. De omslag van een volgeschreven dagboek bewerk ik, zodat het boek een persoonlijk 'journal' wordt. klik hier

Dagboek 4: 21-07-2005 t/m 30-08-2006

Een bijzonder vakantieplan voor 2014 (Canada) deed me besluiten om ook een dagboek in digitale vorm te starten. 

 

Wie mijn website volgt, maakt kennis met hoe ik in het leven sta en met de dingen waarvan ik geniet. Enjoy!

 

Leuk als je wilt reageren op wat je leest! klik hier