De statige laan met beuken op de 'Oude Vordenseweg'

Vrijdag 10 april 2015

 

De vrije dag was een cadeautje van de twee leidinggevenden, omdat ik me 'zo professioneel had opgesteld en zelf met een oplossing was gekomen' voor de tijdelijke werksituatie. Er was voor vrijdag een mooie dag beloofd, dus ik zou wat hen betreft 'met een vriendin op een terrasje' kunnen gaan zitten. Het werd een Pieterpad wandeling in mijn eentje van Laren (Gld) naar Vorden. Heerlijk om je hoofd bij leeg te maken. Een route van 14 km, maar het openbaar vervoer tussen de twee dorpjes is slecht, dus ik liep er ook nog 6 terug naar Laren. Toen ik uiteindelijk een duim omhoog stak langs de kant van de weg, kreeg ik bij de tweede auto die passeerde een lift. Het echtpaar was niet op weg naar Laren, maar naar de Action in Zutphen. Ze waren vrij en besloten voor mij om te rijden. Ik werd helemaal vrolijk van die aardige mensen. 

Op weg naar Hardenberg

Maandag 6 april 2015

 

Tijdens de autorit naar Coevorden zag ik een hert in het weiland staan. Het regende. Toen ik aan de wandeling naar Hardenberg (19 km) begon miezerde het nog. Ik was nog geen 4 km op pad toen de zon doorbrak. Op de terugreis zag ik een ooievaar.

Huh? Loop ik in Arches National Park in Utah?

Vrijdag 3 april 2015

 

Een genietmoment kan ik de wandeling van vandaag door de Kennemerduinen van 9,5 km niet noemen. Meer een 'must'. Heel idioot om te zien hoe vredig de duinen en het bos er bij lagen, in een zacht zonnetje en milde temperatuur. Terwijl het onweert in mijn hoofd en het bloed door mijn aderen stormt.

Mijn naam is René Tap. Ruim 35 jaar houd ik een handgeschreven dagboek bij. Niet dat ik elke dag in het dagboek schrijf. Het dagboek is bedoeld om genietmomenten vast te leggen en her te beleven. Die genietmomenten variëren van bijzondere vakanties tot alledaagse - ogenschijnlijk onbelangrijke - momenten.

 

Bij de teksten in het dagboek plak ik van alles. Mooie plaatjes die een associatie hebben met de tekst. De omslag van een volgeschreven dagboek bewerk ik, zodat het boek een persoonlijk 'journal' wordt. klik hier

Dagboek 4: 21-07-2005 t/m 30-08-2006

Een bijzonder vakantieplan voor 2014 (Canada) deed me besluiten om ook een dagboek in digitale vorm te starten. 

 

Wie mijn website volgt, maakt kennis met hoe ik in het leven sta en met de dingen waarvan ik geniet. Enjoy!

 

Leuk als je wilt reageren op wat je leest! klik hier